esmaspäev, 27. märts 2017

Lähemalt oma treeningkavast

Eelmises postituses mainisin küll, et ehk järgmine kord kirjutaksin toitumisest, aga nagu naine ikka - tujud koos mõtetega muutuvad.
 
Otsustasin hoopis anda infot oma treeningute kohta. Kuna mul tõesti puudub ajaline võimalus kusagile trenni või jõusaali minna, siis olen pidanud koduste vahenditega hakkama saama.
Befit2017 alguse puhul otsustasin kasutada oma venna eluala ning tellisin temalt ekstra kava. Nüüd olen kaks nädalat intensiivselt seda üritanud jälgida. Tänagi tõdesin, kui intensiivne see trenn ikka on, kui ainult keegi veel kõrval kaikaga oleks, siis ehk suudaks endast ka 110% anda. Üksi olles tunnen vahel, et ma ei anna endast kõike...
 
Veidi siis täpsemalt antud kavast
8 harjutust ja 3 ringi
  • Käärhüpped hantlid kõrval väljasirutatud kätega
  • Kummilindiga kükid
  • Poksimine hantlitega
  • Triitseps kätekõverdus põlvedel
  • Jumping Jacks (harki-kokku hüpped)
  • Seinavastas istumine
  • Hüppenöör
  • Küünarvarte kõverdus väljaastega
Juures olid täpsemad kirjeldused ja osades harjutustes võis hantleid juurde võtta. Samuti lisas juurde ka treeningvideo.
Peangi nüüd uue kava tellima. Iga kahe nädala tagant oleks vist õige. Väike vaheldus minule ja mõttetöö temale.
 
Tahaksin jagada ka pilti endast suvel, mille poole ma taaskord püüdlen. Eesmärk on silmade ees. Muidugi sooviksin lisaks kaalule saavutada kindlasti ka paremat vormi. Hetkel seda kleiti veel selga ei taha proovida. Antud pildil kaalusin kusagil 57 -58 kilo, hetkel siis ikka veel 62. Ei ole nagu väga suur kaalutõus, aga enesetunne on küll nagu 10 kilo oleks juures. Kõht koguaeg paistes ja riided enam selga ei sobi. Kurvaks teeb lihtsalt, muud midagi
 
Aga kui aus olla, siis kaalu peale on küll kuri. Kaks nädalat ränka vaeva aga tulemust ei ole. Peale muidugi meeletu väsimuse. Plaaningi proovida mõni päev seda kuulsat NOCCO jooki, ehk annab natukene seda energiat juurde. Jah, mõte kulda väärt ju! Homme töö juures lõunapausi ajal sean sammud poe poole.. enne muidugi pean välja uurima, kus seda müüakse.
 
 
On mille poole püüelda. Pean vist pildi külmkapi peale panema

    

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar